Virittäydy energiseksi

Virittäydy energiseksi

Marja Putkisto

Kun arki on yhtä kiirettä, saat pienilläkin liikkeillä aikaan suuria muutoksia. Method Putkisto -harjoitteet antavat välittömän avun, lievittävät tukalaa oloa ja kohottavat mielialaa. Arjen hyvinvointisi lisääntyy. Saat valmiuksia tosielämän tilanteisiin.

Oletko linjassa ja ryhdikäs vai kasassa ja uupunut? Kärsitkö selkäkivusta tai päänsärystä? Tunnetko ahdistusta tai tasapainottomuutta? Tämä kirja auttaa tunnistamaan kehosi viestejä ja tarjoaa kuhunkin tilanteeseen sopivia harjoitteita. Method Putkiston kehittäjä, kehon ja liikkeenhallinnan asiantuntija Marja Putkisto hyödyntää hyvinvointiin pohjoisen sijaintimme ja vuodenaikojen kierron tarjoamaa viisautta uudella, raikkaalla tavalla.

Method Putkisto -ajattelu ja klassiset liikkeet muuttavat tavan suhtautua kehoosi. Jo tuhannet vannovat metodin nimeen, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Viritä keho ja mieli tilaan, jossa toimit parhaimmillasi. Opi nostamaan liikkeillä fyysistä ja henkistä valmiustilaasi. Löydä arjen vahvistajat, keventäjät ja lievittäjät.

“Ryhti on paljon muutakin kuin pelkkä asento. Se on asennetta elämää kohtaan — avoimuutta, joustavuutta, ketteryyttä ja muiden ihmisten aitoa kohtaamista.”
Liikkumisen vapauden ja onnellisen elämän puolesta!

Kirjanystävätarjous 28,90 €