Rekisteriseloste

Yritysasiakasrekisteri

Info-toimistotukkujen asiakastiedoissa ylläpidetään yritysasiakasrekisteriä, johon yritysasiakkaat ovat liittyneet solmiakseen asiakassuhteen paikallisen Info-toimistotukun kanssa. Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen.

Henkilörekisterilaki edellyttää, että henkilöllä on oikeus nähdä, mitä tietoja hänestä on tallennettu henkilötietoja sisältävään rekisteriin. Info-toimistotukkujen asiakasrekisterin henkilörekisteriseloste löytyy alapuolelta.

Mikäli haluat tarkistaa omat rekisteritietosi, ota yhteys paikalliseen Info-toimistotukkuusi, jonka asiakkaaksi olet liittynyt. Tietojen luovuttamisen yhteydessä tarkistamme henkilöllisyytesi.

Tämän jälkeen voit valita, haluatko rekisteriotteen lähetettäväksi rekisterissä olevaan osoitteeseesi vai haluatko noutaa sen sovittuna aikana. Seloste toimitetaan mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään lakisääteisen ajan (3 kuukautta) kuluessa.

Henkilörekisteriseloste

Henkilötietolain (523 /99)10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Osuuskunta Informaatiokirjakauppa / Paikallinen Info-toimistotukku
Osoite: Koulukatu 20, 60100 Seinäjoki
Puhelin: 050 432 0028

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Nimi: Tiina Pietikäinen-Liuska
Puhelin: 050 432 0028
Sähköposti: tiina.pietikainenliuska@info.fi

3. Rekisterin nimi

Info-toimistotukkujen yritysasiakasrekisteri

4. Rekisteritietojen tarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on Info-toimistotukkujen asiakassuhteiden hoitaminen ja markkinointi. Rekisterissä olevia tietoja voidaan käsitellä myös muissa Info-ketjuun kulloinkin kuuluvissa yhteisöissä.

5. Rekisterin tietosisältö

  • yrityksen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilöiden etu- ja sukunimet, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoite, toimiala, nettiosoite
  • asiakasnumero sekä asiakkuuden alkamis- ja mahdollinen voimassaoloaika
  • tuotetasoisia asiakkaaseen liitettyjä ostotietoja
  • muuhun asiakkuuteen perustuvat ostot ja tilatut palvelut (mm. verkkokaupassa asiointi, uutiskirjeiden tilaus)
  • sovitut ostoehdot ja alennukset
  • mahdolliset muut asiakasprofiiliin liittyvät tiedot kuten yrityksen liikevaihto, työntekijämäärä, toimitilojen suuruus, joilla on merkitystä asiakkaan ja Info-toimistotukun asiakassuhteen laadukkaaseen hoitamiseen

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan asiakkaan tekemien ostojen osalta omasta tietojärjestelmästä, muilta osin asiakkaan itse asiakassuhteen aikana tekemistä ilmoituksista sekä Itellan tai muun vastaavan osoiterekistereitä päivittävän yrityksen palveluksista.

7. Rekisterin suojaus

Tietojärjestelmässä olevia tietoja on oikeus käyttää ainoastaan Info-toimistotukun henkilökunnalla sekä valtakunnallisella Info-ketjun hallinnon organisaatiolla.

8. Tarkastus- ja kielto-oikeus

Asiakasrekisteriin kuuluvalla yrityksellä tai yhteyshenkilöllä on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ottamalla yhteys omaan paikalliseen Info-toimistotukkuun. Tarkastuspyyntö on allekirjoitettava.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käsittely ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteys omaan Info-toimistotukkuunsa.