Riistaverstas

Riistaverstas

Ahola, Joel

Miten tehdään supitaana, rosvopaisti tai pienpetoloukku? Mitä pitäisi huomioida ruokintalavaa rakennettaessa? Miten varusteet pidetään kunnossa?

Riistaverstas sisältää 40 yksityiskohtaista ohjetta ja vinkkiä metsästysvarusteisiin, riistanhoitoon ja eläinten houkutteluun, loukkupyyntiin sekä saaliin käsittelyyn ja erätaitoihin. Ahola on koonnut ohjeita useiden vuosien ajan ja keksinyt käytännön kokemuksen kautta monia metsästäjän arkea helpottavia oivalluksia, joista kirjaan on koottu parhaat palat.
Kirjan ohjeet on suunniteltu joustaviksi niin, että useat rakentelut onnistuvat kierrätettäviä, vaihtoehtoisia tai kotoa jo valmiiksi löytyviä tarvikkeita hyödyntäen. Hyvien vaihekuvien ansiosta rakentaminen onnistuu pienellä nikkarointikokemuksella, ja erikoistyökaluja tarvitaan vain parissa projektissa.
Riistaverstaan ohjeita on julkaistu aiemmin myös Riista-lehdessä, jossa Aholalla on vakiopalsta.

Joel Ahola (s. 1976) on espoolainen retkeilytoimittaja ja tietokirjailija. Hän kuvaa ja kartoittaa itse huolellisesti jokaisen kirjoissaan esiteltävän kohteen. Monipuolisen luonnossa liikkumisen ja retkeilyn lisäksi Ahola on metsästänyt 11-vuotiaasta pikkupojasta lähtien.

Kirjanystävän tarjoushinta 29,90€