Miljonääriksi 500 päivässä

Miljonääriksi 500 päivässä

Juha Virranniemi

Helmikuussa 2017 Lauri Salovaara ilmoitti hankkivansa miljoona euroa ennen kuin täyttäisi 40 vuotta. Omaa pääomaa ei lyöty likoon, vain omaa päätä ja työtä. Aikaa oli 500 päivää, tukena viisi liike-elämän huippunimeä.

Miljonääriprojekti käynnisti mediamylläkän, jonka ansiosta Salovaara sai satoja yhteydenottoja suomalaisilta yrityksiltä. Julkisuuden hallintaan erikoistuneen yrittäjän taidoille oli kysyntää, tarjolla osakkuuksia mitä moninaisemmilla aloilla. Alkoi 500 päivän mittainen rodeo, joka vei mediayrittäjää iloisesti kilisevän miljoonalaskurin ääreltä lähes burnoutin partaalle.

Teos on viihdyttävä matkakertomus Salovaaran projektista. Se opastaa käytännöllisesti menestyksen tielle ja tarjoilee matkan varrella yritysosaamista teollisuusneuvos Jorma Terentjeffin tasoisilta liike-elämän supervaikuttajilta. Samalla se kysyy, saako Suomessa vaurastua.

Lauri Salovaara (s. 1978) on televisio- ja radiotoimittaja, joka työskentelee juontajana, puhujana ja liike-elämän sparraajana oman yrityksensä Illan Isäntä Oy:n kautta.

Avot design Oy

Kirjanystävätarjous 21,90€