Isäkirja – Tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukea

Isäkirja – Tositarinoita, jotka jokaisen isän tulisi lukea

Enkenberg, Ilkka; Forsell, Markus

Isäkirja on kahden miehen rehellinen kuvaus siitä, millaista on olla isä. Ilkka ja Markus kertovat hauskojen, karvaiden ja elämänmakuisten tositarinoiden avulla isän kokeman tunneskaalan ilosta raivoon ja pettymyksestä ylpeyteen.

Kumpikin kirjoittajista kertoo rehellisesti ja jopa raadollisesti omista onnistumisistaan ja demoneistaan ja kommentoi toisen edesottamuksia ymmärryksen lasit silmillään.

Isäkirja on muutakin kuin hersyvää naurua ja liikuttavia hetkiä. Se on vertaistukea jo isiksi tulleille ja johdatus tulevaan isäksi aikovalle tai pian tulevalle. Lapsen toiselle vanhemmalle se on ainutlaatuinen ikkuna isän kokemukseen. Kirjan sarjakuvamainen ja leikittelevä kuvitus antaa lukijan pohtia isän tunnemaailmaa omakohtaisesti.

Ilkka Enkenberg
Kolmen lapsen isä. Tietokirjailija, tuottaja ja kouluttaja Tarina-akatemiassa, joka auttaa organisaatioita kertomaan faktoista kiinnostavasti.

Markus Forsell
Kolmen lapsen isä. Vuoden Isä 2013 -palkinnon Markus sai toimittuaan kokemusasiantuntijana ja projektipäällikkönä Isänä työelämässä -projektissa. Isyyden teemasta Markus on kertonut mm. Pohjois-maisen Neuvoston julkaisemassa Nordic Dads -kirjassa (2019).

Kirjanystävän tarjoushinta 25,90€